|
|
|

رتبه: کاربر دائمی
زمان عضویت: ۱۳۸۵/۱۲/۱ تعداد پست ها: 238 مکان: V-KNTU تشکر: 62 24 بار تشکر شده در 22 پست
|
سلام من دنبال یک مقاله لاتین درباره Ajax هستم . لطفا من را راهنمایی کنید.
هستم اگر نیستم ، گر نروم نیستم
|
|
|
|
|
|
|

رتبه: مدیر کل سایت
زمان عضویت: ۱۳۸۵/۱۱/۲۴ تعداد پست ها: 3,279 مکان: Heart of VS2008 تشکر: 921 1921 بار تشکر شده در 1016 پست
|
مقاله لاتین که در این زمینه زیاده و پیدا کردنش زیاد سخت نیست ؛ منظورتون رو یکم شفاف تر بفرمائید . آموزشی از پایه لازم دارید ؟ رفرنس سریع ؟ آموزش با مثال ؟ Ebook ؟ من الان منزل نیستم رسیدم هر چی خواسته باشید در حد امکان براتون یا آدرس میدم یا جایی آپلود میکنم
براي مشكلات بن بستي نيست ؛ يا راهي خواهيم يافت يا راهي خواهيم ساخت .
|
|
|
|
|
|
|

زمان عضویت: ۱۳۸۵/۱۲/۱ تعداد پست ها: 238 مکان: V-KNTU تشکر: 62 24 بار تشکر شده در 22 پست
|
ممنونم آقای زواری آموزش Ajax رو فعلا نیاز ندارم چیزی که من بهش نیاز دارم یه مقاله هست که بصورت علمی و پایه ای Ajax رو توضیح بده ( برای ارائه دانشگاهی میخام )
|
|
|
|
|
|
|

زمان عضویت: ۱۳۸۵/۱۱/۲۴ تعداد پست ها: 3,279 مکان: Heart of VS2008 تشکر: 921 1921 بار تشکر شده در 1016 پست
|
|
|
|
|
|
|
|

زمان عضویت: ۱۳۸۵/۱۱/۲۴ تعداد پست ها: 1,078 مکان: همین اطراف تشکر: 43 303 بار تشکر شده در 242 پست
|
من به اعتقادم اولین مقاله ای که در مورد ای جکس منتشر شد شاید بهترینش باشه یهنی مقاله خود شخص Jesse James Garrett در مورد ای جکس:میتونید در آدرس زیر مشاهده بفرمائید http://www.adaptivepath.com/publications/essays/archives/000385.php
|
|
|
|
|
|
|

|
واقعا از لطف شما دوستان عزیز ممنونم
|
|
|
|
|
|
|

رتبه: عضو جديد
زمان عضویت: ۱۳۸۵/۱۲/۱۶ تعداد پست ها: 2 مکان: ايساتيس تشکر: 1 0 بار تشکر شده در 0 پست
|
دوستان اگه مقاله آموزشي براي اي جكس دارند ممنون ميشم بذارن... ترجيحا فارسي... از پايه توضيح بده ممنون
در اين آب، در اين خاك، در اين مزرعه پاك، بجز عشق، بجز مهر، دگر هيچ نكاريد
|
|
|
|
|
|
|

|
يکسري فيلمهاي آموزشي ميکروسافت هست ؛ که تو سايت asp.net ارائه شدن ؛ اگر ADSL داري اونا رو بگير
|
|
|
|
|
|
|

زمان عضویت: ۱۳۸۵/۱۱/۲۴ تعداد پست ها: 1,078 مکان: همین اطراف تشکر: 43 303 بار تشکر شده در 242 پست
|
من مقاله فارسی کامل جائی ندیدم اما خوب این مقاله زیر به صورت پایه ای توضیح داده Ajax رو و البته از کدهای PHP استفاده کرده که البته فهمش راحته. http://shabakeh-mag.com/Articles/Show.aspx?n=1002679
|
|
|
|
|
|
|

زمان عضویت: ۱۳۸۵/۱۱/۲۳ تعداد پست ها: 4,438 مکان: Database Engin تشکر: 1274 1354 بار تشکر شده در 920 پست
|
malek_a نوشته است:دوستان اگه مقاله آموزشي براي اي جكس دارند ممنون ميشم بذارن... ترجيحا فارسي... از پايه توضيح بده ممنون آقا محمودي يک سري فيلم تهيه کرده بودند به زبان فارسي. از پايه گفته بود. چند مثال هم داشت.
یوست ها تا اطلاع ثانوی بسته شده است
|
|
|
|
|
|
|

|
حجمشون زياده وگرنه جايي آپلود ميکردم که دوستان بگيرن ؛ اما اگر براي نمايشگاه کتاب گردهمايي داشته باشيم حتما براي دوستان ميارم
|
|
|
|
|
|
|

رتبه: عضو جديد
زمان عضویت: ۱۳۸۸/۹/۳۰ تعداد پست ها: 10 تشکر: 4 1 بار تشکر شده در 1 پست
|
M.Kavyani نوشته است:malek_a نوشته است:دوستان اگه مقاله آموزشي براي اي جكس دارند ممنون ميشم بذارن... ترجيحا فارسي... از پايه توضيح بده ممنون آقا محمودي يک سري فيلم تهيه کرده بودند به زبان فارسي. از پايه گفته بود. چند مثال هم داشت. میشه لینکشو بدین ؟ پیداش نمی کنم!
|
|
|
|
|
|
|

|
اون فیلم ها قدیمیه ٬ الان فریم ورک های جدید تری اومده که در اون فیلم ها لحاظ نشده. اما بازم اصرار داشته باشید میتونم براتون آپلود کنم جایی
|
|
|
|
|
|
|

زمان عضویت: ۱۳۸۵/۱۱/۲۳ تعداد پست ها: 4,438 مکان: Database Engin تشکر: 1274 1354 بار تشکر شده در 920 پست
|
من آپلود شده دارمش. اگر امیر جان صلاح بدونند من لینکش رو میذارم 
یوست ها تا اطلاع ثانوی بسته شده است
|
|
|
|
|
|
|

|
والا از نظر من ایرادی نداره ، البته اگر هنوز کسی علاقه مند باشه که ببینتشون.
|
|
|
|
|
|
|
كاربر مهمان |