مهمان عزیز خوش آمدید جستجو | تاپیک های فعال | فهرست اعضـاء | ورود | ثبت نام

Windows® API Code Pack گزینه ها · مشاهده
بابک زواري
فرستاده شده در : پنج شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت 11:43

رتبه: مدیر کل سایت

زمان عضویت: ۱۳۸۵/۱۱/۲۴
تعداد پست ها: 3,279
مکان: Heart of VS2008
1920 بار تشکر شده در 1015 پست

در اين آدرس يك پكيچ كار با API ها توسط ميكروسافت ارائه شده كه منم همين الان ديدمش و هنوز نميدونم دقيقا چيكار ميكنه ؛ اما طبق اين مقاله شما ميتونيد امكانات ويندوز 7 رو تو برنامه تون استفاده كنيد .

براي مشكلات بن بستي نيست ؛ يا راهي خواهيم يافت يا راهي خواهيم ساخت .

2 کاربر از بابک زواري بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند.
Parham در ۱۳۸۸/۱۱/۱۵ ,M.Kavyani در ۱۳۸۸/۱۱/۱۵
DotNet
فرستاده شده در : پنج شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت 14:37

رتبه: کاربر نقره ای

زمان عضویت: ۱۳۸۶/۴/۱۷
تعداد پست ها: 392
91 بار تشکر شده در 78 پست

این پکیج در واقع یک Wrapper برای Win32 API هستش که خوب شما نیاز به کد نویسی های معمول برای استفاده از API ویندوز ندارید و براحتی و با استفاده از یکسری کلاس بصورت Managed‌ می تونید به سادگی از API ویندوز استفاده کنید مثلا یکی از امکانات جالب در ویندوز 7 تسکبار اون هست و شما می تونید با استفاده از این بسته بدون اینکه درگیر کار کردن با Win32 API کار کنید ، این بسته از ویندوز ویستا به بعد برای دولوپر ها توسعه داده شده و یکسری ویژگی های دیگه سیستم عامل رو هم شامل میشه مثل توابع Shell و یا CommandLine و از این دست API ها ، خوب یک نکته اینکه این بسته فقط شامل ویژگی های جدید ویندوزهاست مثلا" اگر شما برای ویندوز ویستا استفاده کنید ویژگی های جدید ویستا رو نسبت به ویندوز قبلی دارید نه کل Win32 API های ویندوز و همین وضع نیست برای ویندوز 7 ، ولی تا اونجایی که من می دونم اینکه امکان Multi Touch ویندوز 7 توی این پکیج نیست ، در کل استفاده ازش جالبه ، پیشنهاد می کنم برای اطلاعات بیشتر سشن مربوط به Windows API Codepack در PDC2009 را ببینید جالبه

Free Software Foundation
Parham
فرستاده شده در : پنج شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت 18:49

رتبه: کاربر ویژه

زمان عضویت: ۱۳۸۵/۱۲/۵
تعداد پست ها: 406
180 بار تشکر شده در 123 پست

مولتی تاچ ویندوز 7 به صورت کامل در WPF جدید در دات نت 4 ساپورت میشه. اگر خیلی عجله دارید، برای WPF 3.5 SP1 و WindowsForms میتونید از کدهای Windows 7 Multitouch .NET Interop Sample Library استفاده کنید: http://code.msdn.microsoft.com/WindowsTouch/Release/ProjectReleases.aspx?ReleaseId=2127

این هم سمپل دیگری است که از API Code Pack ای که جناب زواری معرفی کردند و توابع مولتی تاچ فوق استفاده میکنه: http://www.codeproject.com/KB/miscctrl/iTunesTaskbar.aspx

تو پنداری که من لیلی پرستم؟ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ من آن لیلای لیلی را پرستم!
Parham : این کاربر بخاطر مطلب مفیدتان از شما تشکر کرده است.
DotNet در ۱۳۸۸/۱۱/۱۵
DotNet
فرستاده شده در : پنج شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت 21:32

Parham نوشته است:
مولتی تاچ ویندوز 7 به صورت کامل در WPF جدید در دات نت 4 ساپورت میشه. اگر خیلی عجله دارید، برای WPF 3.5 SP1 و WindowsForms میتونید از کدهای Windows 7 Multitouch .NET Interop Sample Library استفاده کنید: http://code.msdn.microsoft.com/WindowsTouch/Release/ProjectReleases.aspx?ReleaseId=2127

این هم سمپل دیگری است که از API Code Pack ای که جناب زواری معرفی کردند و توابع مولتی تاچ فوق استفاده میکنه: http://www.codeproject.com/KB/miscctrl/iTunesTaskbar.aspx

بله درسته WPF 4 خیلی بهتر شده البته سیلورلایت 3 هم تاچ رو ساپورت می کرده حالا مولتی تاچ رو دقیق نمی دونم ، برای مالتی تاچ ممنون ولی رو تبلت ویندوز 7 رو نصب کردم مولتی تاچش درست نبود ولی ویستایی که از اول روش بود مولتی تاچ داشت من آخر نفهمیدم قضیه چیه ، جناب پرهام شما کار کردید؟

Free Software Foundation
Parham
فرستاده شده در : پنج شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت 22:50

زمان عضویت: ۱۳۸۵/۱۲/۵
تعداد پست ها: 406
180 بار تشکر شده در 123 پست

DotNet نوشته است:

بله درسته WPF 4 خیلی بهتر شده البته سیلورلایت 3 هم تاچ رو ساپورت می کرده حالا مولتی تاچ رو دقیق نمی دونم ، برای مالتی تاچ ممنون ولی رو تبلت ویندوز 7 رو نصب کردم مولتی تاچش درست نبود ولی ویستایی که از اول روش بود مولتی تاچ داشت من آخر نفهمیدم قضیه چیه ، جناب پرهام شما کار کردید؟

نه من تجربه‌ای ندارم. چه تبلتی داشتید که مولتی تاچ ساپورت بوده؟

برای مشکلتون با مولتی تاچ ویندوز 7 هم اینجا رو ببینید:
After the inital startup of Windows 7, only single touch is functional on a multi-touch system

تو پنداری که من لیلی پرستم؟ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ من آن لیلای لیلی را پرستم!
Parham : این کاربر بخاطر مطلب مفیدتان از شما تشکر کرده است.
DotNet در ۱۳۸۸/۱۱/۱۵
DotNet
فرستاده شده در : پنج شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت 23:20

HP البته نسخه RC1 ویندوز 7 بود خودش نداشت و باید درایور براش دانلود می کردیم، بابت لینکی که دادید ممنون.

Free Software Foundation
Voldemort
فرستاده شده در : يکشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت 9:51

زمان عضویت: ۱۳۸۵/۱۲/۱۶
تعداد پست ها: 105
مکان: تهران
86 بار تشکر شده در 46 پست

Windows API Code Pack علاوه بر API های ویندوز ویستا و 7 از امکانات و مولفه های جدید DirectX هم پشتیبانی می کنه. یکی از این مولفه های جدید DirectWrite است که پیشنهاد می کنم حتما ببینید چه دست گلیه. چه شاهکاریه این DirectWrite

First they ignore you;then they laugh at you ;then they fight you ;then you win
Voldemort : این کاربر بخاطر مطلب مفیدتان از شما تشکر کرده است.
DotNet در ۱۳۸۸/۱۱/۱۸
کاربرانی که این تاپیک را مشاهده می کنند
كاربر مهمان

پرش به
شما نمی توانید در این انجمن پست جدید ارسال کنید.
شما می توانید در این انجمن به تاپیک ها پاسخ دهید.
شما نمی توانید در این انجمن پستهایتان را حذف کنید.
شما نمی توانید در این انجمن پستهایتان را ویرایش کنید.
شما نمی توانید در این انجمن نظرسنجی ایجاد کنید.
شما می توانید در این انجمن در نظرسنجی ها رای بدهید.

RSS اصلي انجمن : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman Tiny Gecko
Developed by Dotnetsource.com Team

این انجمن با استفاده از Yet Another Forum.net، نسخه 1.9.0 NET v2.0 - ۱۳۸۵/۷/۱۸ کار می کند